Categorieën
Update

Enorm bedankt weer!

De familie zit nu ruim een week in Emmen, en dat is duidelijk een week te lang. Hun woonruimte is verschrikkelijk, ze kunnen bijna niet slapen, het is een heel depressieve situatie. Aygun heeft door alle stress nog niet naar de nieuwe school kunnen gaan. heel begrijpelijk.

Hier hebben we niet stil gezeten. Er zijn verdere contacten gelegd met mensen die op de één of andere manier kunnen en willen helpen, de advocaat is zich verder in het dossier aan verdiepen om volgende stappen voor te bereiden, en we zijn dit weekend aan het brainstormen hoe onze eigen campagne nu verder gaat.

We zijn hier ook een fundraiser voor begonnen waar we in minder dan een week meer dan 1400 Euro hebben opgehaald. Enorm bedankt daarvoor, alle beetjes helpen en de onverminderde steun van iedereen is even belangrijk als hartverwarmend!

Dit geld geeft ons de ruimte om door te kunnen blijven gaan met campagne voeren en manieren te vinden hier ook landelijk meer aandacht voor te eisen. We zullen op de website, FB en andere kanalen jullie van de plannen en acties op de hoogte blijven houden, en tevens een verantwoording van onze fondsen openbaar maken.

Nogmaals dank! We blijven hard werken om de familie weer thuis te krijgen, en te houden.

Als je vragen, opmerkingen of ideeën hebt neem dan vooral contact op!

De campagne.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *